preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
 
Eugen Kvaternik
Natjecanja

Knjižnica

Oznaka eSafety

Učenička zadruga Eugen

Suradnja učeničkih zadruga Babice i Eugen kroz radionicu

     Dana 7. prosinca 2023., održana je radionica u našoj školi u suradnji učeničkih zadruga Babice i Eugen. Voditeljica radionice  bila je Tihana Strmo, koja je i voditeljica UZ Babice te knjižničarka Škole za primalje i Zrakoplovno tehničke škole. Profesorica je, zajedno s  voditeljicom UZ Eugen, Natašom Čurić, okupila učenike 5.a i 5.b razreda te mlade zadrugare u zajedničkom kreativnom radu i učenju novih vještina.


 Cilj radionice je, između ostalog, bio potaknuti suradnju između učeničkih zadruga. Voditeljica Tihana Strmo istaknula je važnost ovakvih susreta za izgradnju novih prijateljstava te da je to dobar način unaprijeđena i rada samih zadruge. Iskoristila je priliku i odgovorila učenicima na sva pitanja o Školi za primalje i  Zrakoplovno tehničkoj školi  te zanimanjima koja se tamo mogu steći. Voditeljicu i mlade zadrugare je pozdravila i ravnateljica Monika Brleković.

 

Radionica je imala pozitivan odjek među učenicima i vesele se budućoj suradnji na istim ili sličnim projektima.Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Nataša Čurić   datum: 8. 12. 2023.

TražilicaRaspored autobusa

Raspored zvona

     


Informacije

Jelovnici

 


Vijeće učenika


Daroviti/ Zadruga

 


Moto i vizija škole

    


Projekti

Projekt Drvokod


Popis udžbenika

Školski list


Brojač posjeta
Ispis statistike od 15. 1. 2010.

Ukupno: 1202777
Ovaj mjesec: 6488
Ovaj tjedan: 2873
Danas: 37
preskoči na navigaciju