preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
 
Eugen Kvaternik
Natjecanja

Knjižnica

Oznaka eSafety

Županijsko natjecanje

Projekt građanin: Županijska smotra iz područja građanskog odgoja i obrazovanja

     Županijska smotra iz područja građanskog odgoja i obrazovanja, naziva  ,,Projekt građanin'' održala se 27. ožujka 2024. u Osnovnoj školi Sveta Nedelja, Područna škola Strmec. Organizator smotre je voditeljica Županijskog stručnog vijeća Sandra Vuk, a samu smotru je otvorio gradonačelnik grada Svete Nedelje  Dario Zurovec. Osnovnu školu Eugena Kvaternika predstavljale su učenice Iskra Strineka, Bruna Markov, Gita Ćosić, Korina Hasija i Ema Balić iz 7.b razreda. Mentorica učenicima je bila vjeroučiteljica Nataša Čurić, a u pripremi projekta sudjelovala je i učiteljica Marina Mužek.

 

Klikni opširnije za više informacija!

 
  :: opširnije :: 


objavio: Nataša Čurić  datum: 27. 3. 2024. 14:13

Županijsko Natjecanje mladih tehničara

            


U OŠ Eugena Kumičića je održana 20. ožujka 2024. godine županijska razina 66. Natjecanja mladih tehničara. Natjecalo se osmero naši učenika koji su ostvarili izvrsne rezultate: Automatika: Nikola Prahir, 10. mjesto; Elektronika: Vice Zuanović, 7. mjesto; Fotografija: Prlić Petra (8. mjesto) i Maja Kovač (9. mjesto); Graditeljstvo: Marta Hižar, 3. mjesto; Maketarstvo i modelarstvo: Štefanić Riana, 4. mjesto; Modelarstvo uporabnih tehničkih tvorevina: Budak Jakov, 11. mjesto; Obrada materijala: Leona Šajnović, 6. mjesto. Mentorice su Dalia Kager (kategorija Fotografija, učenica Maja K.) i Kristina Panižić (mentorica ostalim učenicima). Čestitamo učenicima i njihovim mentoricama!!!

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 25. 3. 2024. 18:13

Županijsko Natjecanje iz Geografije

Na županijskoj razini Natjecanja iz Geografije održanoj 22. ožujka 2024. godine u OŠ Klinča Sela sudjelovalo je čak desetero naših učenika! U kategoriji petih razreda Tena Hačić osvojila je 7. mjesto, Leo Hudina 20. mjesto, Maja Kovač 25. mjesto, a Mia Ignjatović 26. mjesto. Mentorica učenicima je Ivana Jurlina. U kategoriji učenika šestih razreda Marta Hiža osvojila je izvrsno 2. mjesto. Mentorica učenici je Dubravka Vešligaj. U kategoriji učenika sedmih razreda Dorian Cafuta osvojio je izvrsno 3. mjesto, Jeronim Dubravica 6. mjesto, Bruna Markov 17. mjesto i Bruno Crnogaća 18. mjesto. Mentor učenicima je Ivana Jurlina. U kategoriji učenika osmih razreda Josip Baćak osvojio je 11. mjesto. Mentorica Dubravka Vešligaj. Čestitke učenicima i mentoricama!!!

                      

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 24. 3. 2024. 11:43

Službeni rezultati županijskog natjecanja iz Informatike 2024.

Nakon dugog čekanja, konačno su stigli i službeni rezultati županijskog natjecanja iz Informatike koje se održalo 1. ožujka 2024. u OŠ Stjepana Radića u Božjakovini i na kojemu su naši učenici ostvarili izvrsne rezultate u nekoliko kategorija.

Kategorija: Digitalne kompetencije 5.

6. mjesto Leo Hudina, mentor Vinko Lujić

 

Kategorija: Digitalne kompetencije 6.

6. mjesto Ronald Podgorski, mentor Dalia Kager

 

Kategorija: Logo 6.

1. mjesto Juraj Haraminčić, mentor Vinko Lujić

1. mjesto Ronald Podgorski, mentor Dalia Kager

 

Kategorija: Osnove informatike 8.

9. mjesto Jakov Galović, mentor Vinko Lujić

 

Kategorija: Primjena algoritama 6.

3. mjesto Ronald Podgorski, mentor Dalia Kager

Čestitamo učenicima i mentorima!

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 22. 3. 2024. 09:42

Županijsko natjecanje iz hrvatskoga jezika

20. ožujka 2024. godine na Županijskom natjecanju iz hrvatskoga jezika u OŠ Milana Langa u Bregani, našu školu predstavljali su učenici sedmih razreda.  Na natjecanju sudjelovalo je 24 učenika sedmih razreda te 25 učenika osmih razreda Zagrebačke županije. U kategoriji učenika sedmih razreda Marko Kurtović osvojio je 7. mjesto (mentorica Dubravka Adžaga), Gita Ćosić osvojila je 10. mjesto i Ema Balić, 11. mjesto (mentorica Jasminka Tihi-Stepanić). Čestitamo učenicama i mentoricama! 

                           

 

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 21. 3. 2024. 17:36

Županijsko natjecanje iz Povijesti

Županijsko natjecanje iz Povijesti održano je u OŠ Dragutina Tadijanovića u Svetom Ivanu Zelini. Na natjecanju su sudjelovali učenici Ivan Baćak i Elizabeta Čiško Ćulina koji su ostvarili izvrsne rezultate. Ivan je u kategoriji učenika osmih razreda osvojio treće, a Elizabeta u kategoriji sedmih razreda osvojila je peto mjesto. Mentorica je prof. Nada Grgurević. Čestitke učenicima i mentorici!!!

 

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 20. 3. 2024. 17:49

LIK 2024.

OŠ Ante Kovačića iz Marije Gorice bila je domaćin Županijskog Natjecanja iz  područja vizualnih umjetnosti i dizajna - LIK 2024. Izložba najboljih radova, nastalih na školskom natjecanju, održana  je 7. ožujka 2024. godine. Među izloženim radovima bio je i rad naše učenice Sonje Mikulčić. Tema je bila moda i osmišljavanje suvremene školske uniforme/plakat za modnu marku u digitalnom obliku. Mentor učenici je prof. Vid Vučak. Čestitke!

    
 


 

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 10. 3. 2024. 19:31

Županijsko Natjecanje iz Kemije

Županijsko Natjecanje iz Kemije održano je 7. ožujka 2024. u OŠ Krunoslava Kutena u Vrbovcu. Na natjecanju su sudjelovali učenici sedmih i osmih razreda osnovnih škola te učenici srednjih škola Zagrebačke županije. U kategoriji sedmih razreda natjecalo se osam naših učenika: Jeronim Dubravica, Katja Crnkoci, Mia Mareković, Ema Balić, Iskra Strineka, Marko Kurtović, Mia Čunčić i Leona Šajnović. Učenik Jeronim Dubravica osvojio je 1. mjesto, Katja Crkoci 7. mjesto, a i ostali učenici ostvarili su dobar rezultat. Mentorica učenika je Andreja Kupina Ramljak, prof. biologije i kemije, dipl. ing. biologije. Čestitamo učenicima i mentorici i ponosni smo što su tako iznimnim rezultatom predstavili našu školu.

                                     

 

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 10. 3. 2024. 19:30

Županijsko Natjecanje iz Matematike

U OŠ Jakovlje održano je županijsko Natjecanje iz Matematike. Sudjelovalo je šest naših učenika;

4. razred: Andrija Markeović, 16. mjesto (mentorica Marica Kupina)

5. razreda: Viktor Pavičić, 23. mjesto (mentor Josip Božo)

6. razred: Marta Hižar, 3. mjesto i Grga Cerjak, 10. mjesto (mentorica Nela Šipušić Gomaberević)

7. razred: Balić Ema, 5. mjesto (mentorica Nela Šipušić Gomabrević) i Đaković Grgur, 7. mjesto (Gordana Berković Kosor)

Državno povjerenstvo će u sklopu revizije županijskog natjecanja objaviti rezultate 11. ožujka 2024. godine. Privremeni rezultati.

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 1. 3. 2024. 11:09

Županijsko Natjecanje iz Biologije

Županijsko natjecanje iz Biologije održano je 29. veljače 2024. godine u OŠ Ivane Brlić-Mažuranić, Prigorje Brdovečko. među 21 natjecateljem u kategoriji učenika sedmih razreda sudjelovalo je četiri naši učenika koji su ostvarili izvrsne rezultate:

Marko Kurtović osvojio je 8. mjesto; Elizabeta Ćiško Čulina osvojila je 8. mjesto; Leona Šajnović osvojila je 10. mjesto dok je Katja Crnkoci osvojila 17. mjesto. Mentorica je prof. Vesna Godinić. Čestitke svima!!

 

  :: opširnije :: 


objavio: Davorka Facko-Vnučec  datum: 1. 3. 2024. 10:54

Županijsko Natjecanje iz Njemačkog jezika

 14. veljače 2024. godine u OŠ Sveta Nedelja u Svetoj Nedelji  je održano Županijsko Natjecanje iz Njemačkoga jezika. Sudjelovalo je 57 učenika iz 25 osnovnih i 5 srednjih škola Zagrebačke županije. Naša Maša Strineka osvojila je 10.  mjesto. Mentorica je prof. Manda Azinović. Čestitamo.

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 15. 2. 2024. 11:02

Županijsko Natjecanje iz Engleskog jezika

13.2.2024. godine, održalo se županijsko Natjecanje iz Engleskog jezika za 7. i 8. razrede u Krašiću. Domaćini su nas lijepo ugostili, te su nas odveli u razgled spomen doma bl. Alozija Stepinca, a pozdravio nas je i župnik Ivan Vučak. Naši učenici postigli su odlične rezultate. Od 7. razreda Katja Štrosar, 2.mjesto;  Alisa Lalić 7.mjesto, a od 8.razreda Sonja Mikulčić, 5.mjesto i Maša Strineka 6.mjesto. Mentori su Snježana Jablanović, Nina Koričan, Mato Matijević.

 
 
  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 14. 2. 2024. 13:54
» Arhiva naših vijesti    
 


TražilicaRaspored autobusa

Raspored zvona

     


Informacije

Jelovnici

 


Vijeće učenika


Daroviti/ Zadruga

 


Moto i vizija škole

    


Projekti

Projekt Drvokod


Popis udžbenika

Školski list


Brojač posjeta
Ispis statistike od 15. 1. 2010.

Ukupno: 1192562
Ovaj mjesec: 7455
Ovaj tjedan: 884
Danas: 469
preskoči na navigaciju