preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
 
Eugen Kvaternik
Natjecanja

Knjižnica

Oznaka eSafety

vijesti

1. Pristup virtualnoj učionici programa proširene stvarnosti

Dragi učenici, za pristup programu proširene stvarnosti potrebno se registrirati na STEMI Lab gdje ćete imati zadatke i materijale za proučavanje.

Registraciju možete izvršiti putem linka ili očitavanjem QR koda. Upamtite svoje pristupne podatke kako biste bez poteškoća mogli pristupati sadržajima.

Nakon registracije korisničkog računa, STEMI Lab učionici pristupate isključivo PUTEM OVE POVEZNICE, a koristite podatke za prijavu koje ste unijeli prilikom registracije.

  :: opširnije :: 


objavio: Dalia Kager  datum: 22. 3. 2024. 10:22

2. Upute za pristup aplikaciji i platformi

Upute za pristup aplikaciji i platformi

  :: opširnije :: 


objavio: Dalia Kager  datum: 21. 3. 2024. 10:28

3. Što ako ne mogu preuzeti Equinox aplikaciju na mobitel?

Nemogućnost preuzimanja aplikacije

  :: opširnije :: 


objavio: Dalia Kager  datum: 21. 3. 2024. 09:30

3. Upute za natjecanje

Ovaj program zamišljen je kao proširena stvarnost u kojoj ćete uz čitanje materijala koje smo vam pripremili i koji su dostupni na STEMI Lab platformi skupljati QR kodove i odgovarati na pitanja koja se kriju iza njih. Ispod ove objave nalazi se 10 QR kodova koji se očitavaju Equinox XR aplikacijom.

Svaki QR kod krije pitanja na koje ćete znati odgovor samo ako ste dovoljno pažljivo čitali materijale i pomno promišljali o važnim lekcijama koje su vam materijali imali za reći!

Točni odgovori nagrađuju se bodovima, a svaka dva tjedna na istim QR kodovima čekat će vas novi materijali i nova pitanja!

***********************************************************

Kako bi vaše iskustvo korištenja bilo što učinkovitije i kako bi se osiguralo da maksimalno iskoristite dostupne obrazovne resurse, želimo vam skrenuti pažnju na nekoliko ključnih stvari vezanih uz ovaj program:

1. Teme koje su vidljive kao cjeline na našoj platformi nisu nove ili izolirane teme. One su teme koje su već detaljno obrađene u prethodnim kvizovima koji su bili dostupni unutar QR kodova. Ovo uključuje širok spektar materijala i obrazovnih sadržaja koji su već bili predmetom naših lekcija. Na platformi će se redovito pojavljivati teme koje su se obrađivale kroz QR kodove, prije nego li je unutar njih postavljena nova tema. Ovo znači da se teme unutar QR kodova mijenjaju svakih nekoliko tjedana, a stare teme bit će dostupne za korištenje na platformi u obliku nastavnih materijala.

2. Svi potrebni materijali za odgovaranje na aktualna pitanja i zadatke koji se boduju dostupni su unutar QR kodova koji se očitavaju putem Equinox aplikacije. Ovo znači da ćete, skeniranjem QR koda, imati pristup svim resursima potrebnim za dublje razumijevanje aktualne teme.

***********************************************************

Pred vama su upute i pravila sudjelovanja koje trebate pažljivo pročitati i pridržavati ih se ukoliko želite biti u konkurenciji za nagradu!

Sretno svima!

  :: opširnije :: 


objavio: Dalia Kager  datum: 20. 3. 2024. 10:32

4. QR kodovi

 1.

 

2.

 

3.

 

4.

 

5.

 

6.

 

7.

 

8.

 

9.

 

10.

 

 

  :: opširnije :: 


objavio: Dalia Kager  datum: 20. 3. 2024. 09:37
 


TražilicaRaspored autobusa

Raspored zvona

     


Informacije

Jelovnici

 


Vijeće učenika


Daroviti/ Zadruga

 


Moto i vizija škole

    


Projekti

Projekt Drvokod


Popis udžbenika

Školski list


Brojač posjeta
Ispis statistike od 15. 1. 2010.

Ukupno: 1201863
Ovaj mjesec: 5574
Ovaj tjedan: 1959
Danas: 545
preskoči na navigaciju