preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
 
Eugen Kvaternik
Natjecanja

Knjižnica

Oznaka eSafety

Fotografska skupina

Uspjeh naše Maje Kovač na međunarodnom natječaju "Voda" 2024.

Učenica Maja Kovač (5.a), članica naše fotografske skupine, osvojila je 3. nagradu u kategoriji 9. - 12. godina na Međunarodnom fotografskom natječaju koju organizira Osnovna škola "Fran Albreht" iz Kamnika (Slovenija). Na natječaju su, osim učenika iz Hrvatske, sudjelovali i učenici iz Bosne i Hercegovine, Slovenije, Srbije i Litve. Povjerenstvo je među pristiglima odabralo 233 fotografije za online izložbu, a dostupne su na ovoj poveznici.

Osim Maje, na natječaju su sudjelovale i učenice Laura Luka Plazonić (8.d), Lara Ruškovački i Lena Meštrović (6.d), te su za sudjelovanje dobile zahvalnicu i njihovi su radovi odabrani za online izložbu. Mentorica učenicama je Dalia Kager, učiteljica Informatike i voditeljica fotografske skupine.

Čestitke na izvrsnom uspjehu i promidžbi naše škole!

Rezultate natječaja pogledajte na ovoj poveznici.

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 25. 4. 2024. 10:06

Otvorena završna godišnja izložba fotografija članova Foto-skupine

Ukupno 29 fotografija članova naše školske foto-skupine postavljeno je na izložbi u holu naše škole. Otvorenje je uveličala i naša ravnateljlica, prof. Monika Brleković s motivacijskim govorom za učenike, pohvalivši njihove prekrasne radove i izvrsne uspjehe koje su postigli tijekom ove školske godine na raznim foto natječajima u zemlji i inozemstvu. Izložba će biti dostupna za razgledavanje do kraja nastavne godine i svi ste pozvani da ju posjetite, a našim fotografima želimo dobro svjetlo!

  :: opširnije :: 


objavio: Dalia Kager  datum: 1. 6. 2023. 19:17

Zlato i bronca za naše fotografe na 5. Međunarodnom foto natječaju "Treasure"

Na 5. Međunarodnom foto natječaju "Treasure" kojega organizira Osnovna škola Albrehta Kamnika iz Slovenije, uz naše fotografe, sudjelovali su učenici iz Slovenije, Srbije, Litve, Kine i Malezije. Dodijeljeno je ukupno 5 zlatnih, 6 srebrnih i 13 brončanih priznanja u tri kategorije. U kategoriji 9 - 12 godina Lucia Meštrović (5.d) osvojila je zlatno priznanje, a u kategoriji od 13 - 16 godina Gabrijela Orečić (7.c) osvojila je brončano priznanje. Mentorica i voditeljica Fotografske skupine je Dalia Kager, učiteljlica Informatike.

Objavu rezultata natječaja pogledajte OVDJE, a pobjedničke radove OVDJE.

Čestitke!

 

  :: opširnije :: 


objavio: Dalia Kager  datum: 1. 6. 2023. 18:32

Natječaj "Joža Horvat" - pohvaljena fotografija Jelene Prvonožec (7.c)

I ove su godine članovi fotografske skupine naše škole sudjelovali na brojnim natječajima, među kojima se, treću godinu za redom, našao i natječaj Joža Horvat - književnik i morepolovackojega organizira OŠ Joža Horvat iz Kotoribe. Tema ovogodišnjeg natječaja bila je svjetlo. Stručni je žiri pohvalio fotografiju Sunce nakon kiše naše Jelene Prvonožec (7.c). Čestitamo na uspjehu! Mentorica učenicima i voditeljica fotografske skupine je učiteljica informatike Dalia Kager. Virtualnu izložbu svih pohvaljenih i nagrađenih radova pogledajte na ovoj poveznici.

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 8. 5. 2023. 10:24
» Arhiva naših vijesti    
 


TražilicaRaspored autobusa

Raspored zvona

     


Informacije

Jelovnici

 


Vijeće učenika


Daroviti/ Zadruga

 


Moto i vizija škole

    


Projekti

Projekt Drvokod


Popis udžbenika

Školski list


Brojač posjeta
Ispis statistike od 15. 1. 2010.

Ukupno: 1201879
Ovaj mjesec: 5590
Ovaj tjedan: 1975
Danas: 561
preskoči na navigaciju