preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
 
Eugen Kvaternik
Natjecanja

Knjižnica

Oznaka eSafety

vijesti

Brončani nogometaši!

Turnirom u malom nogometu koji je održan 30. 4. 2024. godine na SRC Udarnik završila su ovogodišnja školska sportska natjecanja osnovnih škola Grada Velike Gorice. Bilo ih je mnogo, a učenici naše škole su ostvarili odlične rezultate i uspjehe. Na ovom posljednjem su se natjecali učenici petih i šestih razreda. Naši nogometaši su odigrali tri utakmice, pobijedili OŠ Jurja Habdelića i OŠ Velika Mlaka, izgubili od kasnijih pobjednika turnira OŠ Novo Čiče i tako osvojili ukupno treće mjesto. Igrali su u sastavu Matija Kuretić, Karlo Horvat, Leonard Obrazović, Igor Arbutina, Nikola Žordić, Grga Cerjak, Roko Mešnjak, Dorijan Lemić, Emanuel Šebek, Liam Stanilović, Luka Rogić, Jakov Budak, Gabrijel Bartolović i Luka Šimunić. Voditelj im je prof. Stanko Čudić. Čestitamo!

                                                                          

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 2. 5. 2024. 08:03

Plazma Sportske igre mladih: Osvojeno 1. mjesto u graničaru

Dana 29. 04. 2024. godine u Velikoj Gorici održano je regionalno natjecanje Plazma Sportske igre mladih u graničaru. Natjecanje je održano u dvije kategorije: 2015. godište i mlađi te 2013. godište i mlađi. Naša škola imala je dvije ekipe u starijoj i jednu ekipu u mlađoj kategoriji. U starijoj kategoriji natjecalo se 13 ekipa. Ekipa ŠŠD Tur iz naše škole je sa 4 uvjerljive pobjede osvojila je 1. mjesto i plasirala se na završno natjecanje Sportskih igara mladih u Rijeci. Zanimljivo je da smo u finalu imali za protivnike također ekipu iz naše škole, učenike 3. b razreda. Za pobjedničku ekipu nastupili su: Ivan Plavec, Jakov Pavlinić, Vanja Grgić, Jakov Vrabec, Pavel Zrinski, Vito Čale, Nela Bačić, Dora Juričev, Melani Maslać  i Doris Bratković. Voditelj i trener ekipe je profesor Ivica Herceg. Čestitamo i želimo uspjeh na završnici natjecanja u Rijeci!

             

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 1. 5. 2024. 21:11

Županijsko Natjecanje u graničaru za učenice i učenike 3. i 4. razreda osnovnih škola

Dana 25.04.2024. godine u OŠ Krunoslava Kutena u Vrbovcu održano je županijsko Natjecanje u graničaru za učenice i učenike 3. i 4. razreda osnovnih škola. Sudjelovalo je 6 ekipa iz Zagrebačke županije podijeljenih u 2 skupine. Naša ekipa bila je u grupi s OŠ Krunoslava Kutena  (kasnijim pobjednicima) i OŠ Ljudevita Gaja iz Zaprešića. S porazom i pobjedom u skupini stekli smo pravo na borbu za 3. mjesto.U toj utakmici smo sa 2 : 0 pobijedili OŠ Ivana Benkovića iz Dugog Sela i zauzeli ukupno 3. mjesto. Za ekipu naše škole nastupili su: Ivan Plavec, Lena Štingl, Vanja Grgić, Pavel Zrinski, Vito Čale, Jakov Pavlinić, Melani Maslać, Doris Bratković, Nela Bačić, Lucija Švabenic, Jana Prevolnik i Pavle Humić. Voditelj i trener ekipe je Ivica Herceg, profesor. Čestitamo našim vrijednim sportašima!!!

               

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 26. 4. 2024. 08:05

Županijsko Natjecanje u košarci za učenike 7. i 8. razreda osnovnih škola Zagrebačke županije

U OŠ Stjepana Basaričeka u Ivanić Gradu održano je županijsko Natjecanje u košarci za učenike 7. i 8. razreda osnovnih škola Zagrebačke županije. Sudjelovalo je 9 ekipa iz svih gradova ZŽ podijeljenih u 3 skupine. Ekipa OŠ Eugena Kvaternika, koja je nastupila kao prvak Velike Gorice, natjecala se u skupini A sa OŠ J. Zorića iz Dugog Sela i OŠ Đure Deželića iz Ivanić Grada. S dvije sigurne pobjede, ekipa OŠ E. Kvaternika osvojila je 1. mjesto i plasirala se u finale, u koje su se plasirale i OŠ B. Tonija iz Samobora i OŠ Ljube Babića iz Jastrebarskog kao pobjednici svojih skupina. Naša ekipa je imala otežavajuću okolnost jer smo igrali 3 utakmice u nizu i na kraju smo već umorni igrali protiv jake ekipe iz Samobora te porazom osvojili drugo mjesto. Prethodno smo uvjerljivo pobijedili OŠ Ljube Babića.Treba istaknuti da su našu ekipu sačinjavali učenici kojima košarka nije primaran sport pa tim više voditelj ekipe pohvaljuje svoje igrače..Za ekipu OŠ Eugena Kvaternika nastupili su: Andrija Hrstić, Niko Cvitaš, Roko Fabečić, Gabrijel Šebek, Grgur Pribanić, Jan Ladišić, Bruno Crnogaća, Petar Graovac, Patrik Dodić, Filip Danko, Filip Bobesić  i Šimun Gadanac. Trener i voditelj ekipe je profesor Ivica Herceg. Čestitke!!!

                     

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 20. 4. 2024. 09:22

Gradsko Natjecanje osnovnih škola u rukometu za učenice petih i šestih razreda

Na gradskom Natjecanju osnovnih škola u rukometu za učenice petih i šestih razreda, koje se održalo 15.4. 2024. godine u OŠ Novo Čiče, naša ekipa je osvojila treće mjesto. Nastupile su Jana Prevolnik, Lena Meštrović, Kiara Čavar,  Anabela Jug, Luana Bigec Sabljak, Eni Janković i Laura Matijević. Voditelj je prof. Stanko Čudić. Čestitamo!

                          

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 18. 4. 2024. 13:50

Gradsko Natjecanje osnovnih škola u rukometu za učenike petih i šestih razreda

Na gradskom Natjecanju osnovnih škola u rukometu za učenike petih i šestih razreda, koje se održalo 10.4.2024. godine u OŠ Novo Čiče, naša ekipa je osvojila četvrto mjesto. Nastupili su Jakov Vrabec, Ivan Plavec, Jakov Plavec, Nikola Žordić, Emanuel Šebek, David Jug, Karlo Horvat, Grga Cerjak, Lukas Đumlija, Martin Tisanić i Matija Kuretić. Voditelj je prof. Stanko Čudić. Čestitamo!!!

                        

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 11. 4. 2024. 13:09

Gradsko natjecanje osnovnih škola Velike Gorice u graničaru

Na Gradskom natjecanju osnovnih škola Velike Gorice u graničaru koje se održalo 22. ožujka u našoj školi nastupile su četiri ekipe: OŠ Velika Mlaka, OŠ Šćitarjevo, OŠ Novo Čiče i OŠ Eugena Kvaternika. Natjecali su se mješoviti sastavi četvrtih razreda, u svakoj ekipi igra jednak broj dječaka i djevojčica.Već četvrtu godinu zaredom pobijedila je ekipa OŠ Eugena Kvaternika. Ove godine su sve tri utakmice pobijedili bez izgubljenog seta i tako se plasirali na Županijsko natjecanje. Za našu ekipu su igrali Ivan Plavec, Vanja Grgić, Pavle Humić, Pavel Zrinski, Andrej Žordić, Vito Čale, Lena Štingl, Jana Prevolnik, Nela Bačić, Lucija Švabenic, Melani Maslač i Doris Bratković. Voditelj i trener im je prof. Ivica Herceg. Čestitamo im i želimo puno uspjeha na županijskom natjecanju!

             

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 24. 3. 2024. 11:29

Natjecanje u odbojci za učenike 5. i 6. razreda

U utorak, 05.03.2024. u OŠ Velika Mlaka, koja je bila i domaćin, održano je gradsko Natjecanje u odbojci za učenike 5. i 6. razreda. Sudjelovale su 3 ekipe koje su igrale svatko sa svakim. Prvu utakmicu smo igrali protiv lanjskih državnih
prvaka OŠ Šćitarjevo i odličnom igrom dobili prvi set ali više od toga nismo mogli i nakon zanimljive i uzbudljive utakmice morali smo priznati da su protivnici bolji.U drugoj utakmici pobijedili smo OŠ Velika Mlaka sa 2 : 0 i tako osvojili 2. mjesto.
Za ekipu naše škole nastupili su: Batur G., K. Horvat, E. Šebek, N. Žordić, M. Tisanić, M. Kuretić, M. Petračić, L. Obrazović, J. Prevolnik, J. Blažević i D. Jug.  Voditelj i trener ekipe je profesor Ivica Herceg. Čestitke!!!

                     

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 6. 3. 2024. 20:45

Gradsko Natjecanje u odbojci za djevojčice 5. i 6. razreda

 29. veljače 2024.  godine u Gradskoj sportskoj dvorani, u kojoj je domaćin bila OŠ Šćitarjevo, održano je gradsko Natjecanje u odbojci za djevojčice 5. i 6. razreda.
Sudjelovalo je 7 ekipa podijeljenih u 2 skupine .U skupini B natjecala se naša ekipa. S dvije uvjerljive pobjede od 2:0 protiv OŠ Nikole Hribara i OŠ Velika Mlaka, naša ekipa je osvojila 1. mjesto u skupini i plasirala se u finale. Finale smo igrali s OŠ Eugena Kumičića koja je također pobijedila u skupini A. Nakon zanimljive i uzbudljive utakmice morali smo priznati da su protivnici bolji i tako smo osvojili 2. mjesto. Za ekipu naše škole nastupile su: D. Humić, P. Sertić Avdić, L. Bigec Sabljak, E. Hrstić, M. Grizelj, L. Dodić, U. Grbac, L. Janjetović, M. Maslać i Sara Maras. Voditelj i trener ekipe je profesor Ivica Herceg.

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 1. 3. 2024. 12:44

Županijsko natjecanje osnovnih škola u futsalu za učenike 7. i 8. razreda

Na Županijskom natjecanju osnovnih škola u futsalu za učenike 7. i 8. razreda koje se održalo 16. veljače 2024. u OŠ Marije Jurić Zagorke u Vrbovcu nastupili su i učenici naše škole. Odigrali su dvije utakmice u svojoj skupini i ostvarili jednu pobjedu i jedan neriješen rezultat. To im nažalost nije bilo dovoljno za plasman u finalnu skupinu u kojoj je na kraju pobijedila i plasirala se na državno natjecanje OŠ Dragutina Domjanića iz Svetog Ivana Zeline. Za našu školu su nastupili B. Pešut, R. Fabečić, M. Groza, L. Čolić, B. Solić, M. Hrvačić, M. Budak, I. Čale, L. Pranić i K. Horvat. Voditelj ekipe je prof. Stanko Čudić. Čestitke!

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 26. 2. 2024. 10:49

Županijsko natjecanje osnovnih škola u rukometu za učenice 7. i 8. razreda

Na Županijskom natjecanju osnovnih škola u rukometu za učenice 7. i 8. razreda koje se održalo 15. veljače 2024. u OŠ Dragutina Domjanića u Svetom Ivanu Zelini nastupile su i učenice naše škole. Unatoč dobroj i borbenoj igri nisu uspjele proći svoju skupinu. Pobjednik natjecanja je OŠ Ivana Benkovića iz Dugog Sela.

Za našu školu su nastupile P. Bilić Prcić, L. Novosel, I. Markov, T. Markov, T. Tkalec, N. Gligora, E. Rogić, E. Janković, V. Stanešić, L. Meštrović, A. Jug, L. Bigec Sabljak, M. Strineka i I. Strineka. Voditelj ekipe je prof. Stanko Čudić. Čestitke!

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 26. 2. 2024. 10:39

Gradsko Natjecanje u odbojci za učenice 7. i 8. razreda

  Dana 08.02.2024. godine održano je gradsko Natjecanje osnovnih škola grada Velike Gorice u odbojci za učenice 7. i 8. razreda. Natjecanje je održano u Gradskoj športskoj dvorani, a voditelj natjecanja je bila OŠ Šćitarjevo.Sudjelovalo je 9 ekipa koje su podijeljene u 3 skupine sa po 3 ekipe i gdje je igrao svatko sa svakim. Ekipa osnovne škole Eugena Kvaternika je sa dvije uvjerljive pobjede protiv OŠ Jurja Habdelića (2:0) i OŠ Novo Čiče (2.0) osvojila 1. mjesto u skupini B. Pobjednik skupine A je bila OŠ Eugena Kumičića, a pobjednik skupine C je bila OŠ Vukovina. Pobjedničke ekipe su u finalnoj skupini za razigravanje od 1. do 3. mjesta igrale svatko sa svakim. Ekipa OŠ Eugena Kvaternika je nadasve uzbudljivim utakmicama te  porazima protiv OŠ Eugena Kumičića (0:2) i OŠ Vukovina (1:2)  osvojila ukupno 3. mjesto. Druga je bila OŠ Vukovina, a 1. mjesto je osvojila OŠ Eugena Kumičića.
 Za ekipu OŠ Eugena Kvaternika nastupili su: Maša Strineka, Iskra Strineka, Gita Ćosić, Eva Malčić, Nika Gligora, Dea Humić, Lucija Šnajder, Eva Hrstić, Ema Krajnovic, Ema Lastavec, Lara Krajačić  i Ermina Smajlović.Voditelj i trener ekipe je profesor Ivica Herceg. 

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 9. 2. 2024. 09:30

Natjecanje u sportskom plesu

 Dana 25.01.2024. godine u OŠ Ljube Babića održano je županijsko Natjecanje u sportskom plesu za osnovne i srednje škole. U kategoriji osnovnih škola nastupilo je 9 ekipa .Ekipa naše škole za koju su nastupili Filip Toman, Jakov Galović, Juraj Haraminčić i Lovro Krpotić, zauzela je 6. mjesto nastupom u break danceu. (Voditelj ekipe: Ivica Herceg, profesor)

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 26. 1. 2024. 13:07

Rukometaši drugi na gradskom natjecanju

Iako u nepotpunoj ekipi zbog igrača izostalih zbog bolesti, naši su rukometaši uspjeli osvojiti drugo mjesto na gradskom natjecanju osnovnih škola koje je održano 18. 12. u OŠ Nikole Hribara. Nakon što su u svojoj skupini pobijedili redom OŠ Vukovina, OŠ Jurja Habdelića i OŠ Nikole Hribra, u napetom i uzbudljivom finalu su posustali protiv OŠ Čiče i tijesno izgubili rezultatom 14:13 te tako nisu uspjeli obraniti prošlogodišnji naslov. Za našu školu su igrali N. Cvitaš, B. Pešut, R. Fabečić, F. Bobesić, J. Baćak, G. Šebek, L. Čolić, M. Budak i D. Jug. Svojim odličnim igrama posebno se istaknuo kapetan N. Cvitaš. Voditelj rukometaša je prof. Stanko Čudić. Čestitamo!

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 19. 12. 2023. 09:48

Naši judaši srebrni na županijskom natjecanju

Dana 14.12. 2023. godine održano je u OŠ Bogumila Tonija u Samoboru županijsko natjecanje osnovnih škola u judu. U muškoj konkurenciji su nastupili i učenici naše škole i ekipno osvojili odlično drugo mjesto među osam škola i tako nam donijeli novi pehar u školu. Nastupili su Tin Kovačić, Grgur Đaković, Martin Tisanić, Bernard Hren, Janko Đurđević i Noa Slijepčević. Njihov voditelj je prof. Stanko Čudić. Čestitamo!

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 15. 12. 2023. 08:13

I rukometašice prve na gradskom natjecanju!

Nastavlja se fantastičan ovogodišnji niz sportskih rezultata naših učenika! Nakon što su gradski prvaci već postali naši stolnotenisači, pa stolnotenisačice, zatim šahistkinje (kasnije četvrte na državnom prvenstvu!), pa nogometaši, pa košarkaši, danas su im se pridružile i rukometašice.

One su na gradskom natjecanju osnovnih škola koje se održalo 11.prosinca u OŠ Novo Čiče uvjerljivo savladale sve svoje protivnice, osvojile turnir i plasirale se na županijsko natjecanje. ►

 

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 12. 12. 2023. 19:23

Državno natjecanje u šahu

  Od 20.11.  do 22.11.2023. godine u Poreču je održano  Državno natjecanje osnovnih škola u šahu za učenice i učenike. Natjecanje je održano u hotelu Plavi, a sudjelovalo je po 24 ekipe u muškoj i ženskoj konkurenciji iz svih  županija.
U ženskoj konkurenciji Zagrebačku županiju je predstavljala ekipa OŠ Eugena Kvaternika, a u muškoj konkurenciji našu županiju je predstavljala  OŠ Vukovina. Nakon 9 kola razigravanja prema pravilima FIDE učenice OŠ Eugena Kvaternika zauzele  su 4. mjesto, a učenici OŠ Vukovina zauzeli su 18. mjesto.
Za  ekipu OŠ Eugena Kvaternika nastupili su: M. Kos, E. Ćiško Čulina, L. Živčec, N. Kušević i P. Teskera. Voditelj ekipe je profesor Ivica Herceg, a mentor profesor Stanko Čudić. Čestitamo!!!

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 23. 11. 2023. 14:55

Županijsko natjecanje osnovnih i srednjih škola u plivanju

Županijsko natjecanje osnovnih i srednjih škola u plivanju održano je 8. studenog na Gradskom bazenu u Velikoj Gorici. Nastupile su obje ekipe naše škole. Dječaci su osvojili peto mjesto, dok su se djevojčice osvojenim trećim mjestom okitile brončanim medaljama i donijele novi pehar u našu školu. One su plivale u sastavu: N. Zovko, L. Krajačić, M. L. Softić, L. G. Jirasek, M. Novak i U. Grbac, a dječaci M. Petračić, I. Arbutina, J. Prevolnik, P. Graovac, T. Krajačić, F. Bobesić, J. Plavec, T. Dumanić i N. Prahir. Njihov mentor je prof. Ivica Herceg, a na natjecanje ih je vodio prof. Stanko Čudić. Čestitamo!!!

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 10. 11. 2023. 18:26

Gradsko natjecanje osnovnih škola u košarci za učenike

Dana 09.11.2023. godine održano je gradsko natjecanje velikogoričkih osnovnih škola u košarci za učenike. Natjecanje je održano u Gradskoj Sportskoj dvorani, a voditelj natjecanja je bila OŠ Eugena Kumičića. Sudjelovalo je 9 ekipa koje su podijeljene u 3 skupine, po 3 ekipe i gdje je igrao svatko sa svakim. Ekipa osnovne škole Eugena Kvaternika je sa dvije uvjerljive pobjede osvojila 1. mjesto u skupini A. Pobjednik skupine B je bila OŠ Eugena Kumičića, a pobjednik skupine C bila je OŠ Vukovina. ►

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 9. 11. 2023. 21:29

Gradsko natjecanje u futsalu za učenike 5. i 6. razreda

Gradsko natjecanje u futsalu za učenike 5. i 6. razreda održano je 27.10.2023.  godine u OŠ Nikole Hribara. Malo je falilo da naši mali igrači futsala ponove uspjeh svojih starijih kolega i osvoje gradsko natjecanje. Nakon što su bili prvi u grupnoj fazi natjecanja, na kraju su ipak osvojili treće mjesto, što je u konkurenciji 9 škola lijep uspjeh. Za našu školu su igrali K. Horvat, N. Žordić, G. Cerjak, E. Šebek, L. Stanilović, R. Mešnjak, L. Šimunić, I.  Arbutina i L. Obrazović. Voditelj ekipe je prof. Stanko Čudić. Čestitke svima!

                         

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 30. 10. 2023. 16:59

Županijska razina Natjecanja u šahu

 Dana 26.10.2023. u OŠ  Milana Langa u Bregani, koja je bila domaćin i organizator, održano je županijsko Natjecanje u šahu za učenike  i učenice osnovnih i srednjih škola Zagrebačke županije. Sudjelovalo je 20 osnovnih i srednjih škola,  odnosno 100 učenika. Naša škola je nastupila u  kategoriji učenica u kojoj su sudjelovale 4 ekipe. Ekipa je uvjerljivo dobila sva tri meča i osvojila 1. mjesto i plasirala se na državno natjecanje. Za ekipu naše škole  nstupile su: M. Kos, E. Čiško Čulina, L. Živčec, N. Kušević  i P. Teskera. Voditelj  ekipe je profesor Ivica Herceg, a mentor ekipe je profesor Stanko Čudić. Čestitke na još jednom vrijednom rezultatu! 

                         

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 27. 10. 2023. 14:01

Županijsko Natjecanje u krosu

Dana 18.10.2023. godine u OŠ Bedenica, koja je bila domaćin i organizator, održano je županijsko Natjecanje u krosu za učenike i učenice osnovnih škola Zagrebačke županije. Sudjelovalo je 29 osnovnih škola, odnosno 470 učenika. Naša škola je nastupila u sve  četiri kategorije. U kategoriji 5. i 6. razreda za učenice nastupile su: L. Bigec Sabljak (osvojila je 1. mjesto i zlatnu medalju), L. Ruškovački, Z. Menalo i S. Banović. U ekipnom plasmanu ekipa je zauzela 2. mjesto.

Za ekipu 5. i 6. razreda za učenike nastupili su: N. Žordić, I. Arbutina, V. Deverić i G. Cerjak. Ekipa je zauzela  6 mjesto.

Za ekipu 7. i 8. razreda učenice nastupile su: P. Teskera, T. Menalo, M. Čunčić i E. Serdarušić Radić. Ekipa je zauzela 5. mjesto.

Za ekipu 7. i 8. razreda za učenike nastupili su: F. Bobesić, I. Čale, L. Pranić i T. Štriga. Ekipa je zauzela 10 mjesto.

 Voditelj  ekipe je Ivica Herceg, profesor. Čestitamo svi natjecateljima i voditelju ekipe na ostvarenim rezultatima!!!

  

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 19. 10. 2023. 15:33

Gradsko natjecanje u futsalu- novi pehar za našu školu

Gradska natjecanja osnovnih škola u futsalu i nogometu su uvijek uzbudljiva i neizvjesna jer se u svim školama igra kvalitetno, sve su to igrači iz raznih nogometnih klubova. Time smo još ponosniji na uspjeh naših učenika koji su osvojili turnir i donijeli novi pehar u našu školu. Nakon što su bili prvi u svojoj skupini, oni su u odličnoj finalnoj utakmici uspjeli pobijediti OŠ Eugena Kumičića rezultatom 1:0. Natjecanje se održalo 13. listopada u OŠ Nikole Hribara. Za našu školu su igrali B. Pešut, G. Šebek, Fabečić R., L. Čolić, B. Solić, M. Budak, L. Pranić, I. Čale, M. Hrvačić i F. Mitrović. Njihov voditelj je prof. Stanko Čudić. Čestitke i sretno na županijskom natjecanju!

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 13. 10. 2023. 20:27

Gradsko natjecanje osnovnih škola u stolnom tenisu Vijest ima dokument u privitku

Nakon što su prije par dana šahistkinje naše škole pobijedile na gradskom natjecanju osnovni h škola, isto je pošlo za rukom i našim stolnotenisačicama i stolnotenisačima!

Gradsko natjecanje osnovnih škola Grada Velike Gorice u stolnom tenisu održalo se 10. listopada 2023., već tradicionalno u našoj školi. Djevojke su bile bolje od OŠ Eugena Kumičića, dok su dječaci redom pobijedili OŠ Jurja Habdelića, OŠ Eugena Kumičića i u finalu OŠ Vukovina. Tako su nam se obje ekipe plasirale na županijsko natjecanje koje će se održati u veljači u Dugom Selu. Za naše ekipe su igrale T. Tkalec, D. Bradić i M. Čunčić u konkurenciji učenica, odnosno A. Jančetić, J. Pavlinić, G. Šebek, R. Fabečić i B. Pešut u konkurenciji učenika. Njihov voditelj je prof. Stanko Čudić. Čestitke svima!

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 10. 10. 2023. 19:37

Naše šahistkinje opet prve!

U OŠ Vukovina (PŠ Buševec) održano je 5. listopada 2023. Gradsko
natjecanje osnovnih škola u šahu. Učenice naše škole, koje su dvije godine uzastopno kao gradske i županijske pobjednice nastupale na Državnom natjecanju, i ove su godine premoćno osvojile gradski turnir. One su sve svoje protivnice pobijediles maksimalnim rezultatom 4:0, a jedino su im stare poznanice u finalimaiz OŠ Vukovina uspjele uzeti bod. Njih su pobijedile s 3:1. Igrale su u sastavu M. Kos, E. Ćiško Čulina, L. Živčec, P. Teskera i N. Kušević. S nestrpljenjem čekamo njihov nastup na županijskom natjecanju koje ćese održati već 26.10. u OŠ Milana Langa u Bregani.►

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 8. 10. 2023. 21:20

Međunarodna završnica Sportskih igara mladih

Međunarodna završnica Sportskih igara mladih održana je od 22. do 26.kolovoza 2023. godine u Splitu. Na istu se plasirao učenik 2.c razreda Niko Novosel osvojivši na Državnom natjecanju SIM u Rijeci brončanu medalju. Na natjecanje je išao u pratnji učiteljice Lidije Detelić. Natjecao se u disciplini utrka na 60 metara. Ovaj puta smo se vratili bez medalje, ali sretni i zadovoljni što smo imali priliku na tako velikoj manifestaciji predstavljati našu Školu i Veliku Goricu. Stekli smo nove prijatelje, ponešto naučili i lijepo se zabavili. Čestitamo!!! (L.D.)

                               

 

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 28. 8. 2023. 21:07

Državna završnica Sportskih igara mladih

Sportske igre mladih najveća su amaterska sportska manifestacija u Europi . Organizirane su pod pokroviteljstvom Međunarodnog Olimpijskog odbora i Europske komisije, UEFA, FIDE, te pod visokim pokroviteljstvom Vlade Republike Hrvatske i Hrvatskog Sabora. Cilj Plazma Sportskih igara je je da kroz druženje i šport promiču zdrave stilove života i opće prihvaćene društvene vrijednosti (multikulturalizam, tolerancija, uvažavanje različitosti). 
Državna završnica Sportskih igara mladih održana je od 24. do 26.srpnja 2023. godine u Rijeci. Na završnicu su se plasirali učenik 2.c razreda Niko Novosel koji se natjecao u utrci na 60 metara (atletika) i učenici 2.b razreda koji su se natjecali u graničaru. Njihove mentorice su Lidija Detelić (2,c) i  Marina Mužek (2.b). Svi naši učenici su se hrabro i uspješno natjecali, a Niko je  osvojio brončanu medalju i time se plasirao na Međunarodnu završnicu Sportskih igara mladih. Na igrama smo se lijepo zabavili i stekli nova iskustva, te vrlo uspješno predstavili našu Školu i naš grad Veliku Goricu. Čestitke!!! (L.D.)

 

 

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 28. 8. 2023. 20:57
» Arhiva naših vijesti    
 


TražilicaRaspored autobusa

Raspored zvona

     


Informacije

Jelovnici

 


Vijeće učenika


Daroviti/ Zadruga

 


Moto i vizija škole

    


Projekti

Projekt Drvokod


Popis udžbenika

Školski list


Brojač posjeta
Ispis statistike od 15. 1. 2010.

Ukupno: 1192562
Ovaj mjesec: 7455
Ovaj tjedan: 884
Danas: 469
preskoči na navigaciju