preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
 
Eugen Kvaternik
Natjecanja

Knjižnica

Oznaka eSafety

vijesti

Tribina za promicanje pozitivnih društvenih vrijednosti uz gosta don Mihovila Kurkuta

    U ponedjeljak, 26. ožujka 2024. u 13.00 sati održana je tribina za promicanje pozitivnih društvenih vrijednosti, namijenjena učenicima osmih i sedmih razreda Osnovne škole Eugena Kvaternika. Tribinu su organizirale vjeroučiteljice Nataša Čurić i Martina Filipović, s ciljem osvještavanja važnosti pravilnog odabira  životnog poziva.

  :: opširnije :: 


objavio: Nataša Čurić  datum: 26. 3. 2024. 20:00

Nadbiskupijsko natjecanje iz vjeronauka

     Nadbiskupijsko natjecanje iz Vjeronauka za osnovne škole Zagrebačke nadbiskupije održano je 22. ožujka 2024. u OŠ Dubovac u Karlovcu, okupivši 25 škola s područja Zagreba, Krapinsko-zagorske, Zagrebačke i Karlovačke županije. Tema Vjeronaučne olimpijade bila je Socijalni nauk Crkve. Sudjelovalo je četiri učenika po školi, u pratnji njihovih vjeroučitelja mentora. Našu školu su predstavljali učenici Laura Jurković, Adam Naglić, Matej Fujs i Leona Šajnović uz mentoricu Natašu Čurić. Ekipa je osvojila izvrsno 8. mjesto.

 

Klikni opširnije za više informacija!

 
  :: opširnije :: 


objavio: Nataša Čurić  datum: 25. 3. 2024. 19:00

Hodočašće u Krašić

     Dan uoči Stepinčeva, 9. veljače 2024. organizirana je terenska nastava u Krašić u kojoj su sudjelovali učenici osmih razreda u pratnji vjeroučiteljica Nataše Čurić, Martine Filipović i Ivane Zec, te profesorica Vesne Godinić, Nade Gregurević i Blaženke Mirenić. Đakon Župe Blažene Djevice Marije, Filip Pranjić, je također pratio grupu tijekom putovanja.

 

Klikni opširnije za više informacija!

 
  :: opširnije :: 


objavio: Ivana Zec Martina Filipović Nataša Čurić  datum: 12. 2. 2024. 18:00

Zvonjalica: Ljubavna pitanja

     Valentinovsko izdanje Zvonjalice, emitirano 10. veljače 2024.,  bilo je u rukama učenika 5.b razreda OŠ Eugena Kvaternika, Lorene Dodić i Mara Ljubičića. Gosti su bili s mladi Alma Džafić i Josip Banić, studenti psihologije i volonteri.
 

Klikni opširnije za više informacija!

 

 

  :: opširnije :: 


objavio: Nataša Čurić  datum: 12. 2. 2024. 18:00

Utjecaj, a ne ukras- dio nacionalnog programa jačanja dječjeg sudjelovanja

    Od 26. do 28. siječnja vjeroučiteljica Nataša Čurić i  dječja gradska vijećnica  Korina Hasiaj sudjelovali su na edukativnom kampu u Tuheljskim Toplicama u okviru projekta "Utjecaj, a ne ukras" Saveza društava „Naša djeca“ Hrvatske kao predstavnice mentora i članova Dječjeg gradskog vijeća Velika Gorica. Na kampu su predstavili potrebe djece našeg kraja i sudjelovali u interaktivnim radionicama na temu ostvarivanja dječjih prava i participacije i izrade Naj-projekata kojim će zajedno djeca i odrasli donijeti pozitivne promjene u našoj zajednici.

 

 

  :: opširnije :: 


objavio: Nataša Čurić  datum: 29. 1. 2024. 18:00

5.b i 5.c: Razgledavanje Zagreba i posjet Adventskom sajmu

    Obilazak Zagreba i Adventskog sajma započeo je na Glavnom kolodvoru grada. Usprkos hladnoći, skupina učenika iz razreda 5.c i 5.b, u pratnji razrednica Nataše Čurić i Kristine Panižić te učiteljice Jelene Milinković, provela je posjet uz stručno vođenje Marije Patrlj.
Klikni opširnije za više informacija!

 

  :: opširnije :: 


objavio: Nataša Čurić  datum: 5. 12. 2023. 16:31

Međuškolski projekt: Blagdanski običaji našega kraja

     Učenici 5.b razreda OŠ Eugena Kvaternika i 5.c OŠ Mato Lovrak započeli su projekt istraživanja Božićnih i Uskrsnih običaja u svom kraju. Prvi sastanak održan je virtualno putem Microsoft Teams platforme 27. studenog 2023., a projekt koordiniraju vjeroučiteljice Nataša Čurić i Andrijana Petrović. Vrijedna projektna suradnja dvije škole provodi se već treću godinu za redom.  

 

  :: opširnije :: 


objavio: Nataša Čurić  datum: 28. 11. 2023. 11:00

Naši učenici u radio emisiji "Što učiniti kada postaneš roditelj"

Hrvatski katolički radio i naša škola već dugi niz godina ostvaruju uspješnu suradnju, ovog puta preko urednice radio emisije "Što učiniti kada postaneš roditelj"  Snježane Kirinić Grubić i vjeroučiteljice Martine Filipović. Tema emisije je empatija. Koliko o empatiji znaju naši učenici Marta, Roko, Grgur, Ema, Rafael, Marija i Mateo te ostale zanimljivosti o empatiji poslušajte u radioemisiji na ovoj poveznici. Uživajte. 

Martina Filipović, vjeroučiteljica
  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 28. 11. 2023. 07:24

Redovnice Kraljice svijeta na satu vjeronauka 6.c i 6.d razreda

    Danas su redovnice Kraljice svijeta iz Velike Gorice, s. Ljubica i s. Marta, posjetile našu školu na poziv vjeroučiteljice Martine Filipović. Bile su na satu Katoličkoga vjeronauka u  6.c i 6.d  predstavljajuci svoju redovničku zajednicu i način života redovnika. 


Klikni opširnije za više informacija!

  :: opširnije :: 


objavio: Martina Filipović  datum: 15. 11. 2023. 09:33

Radionica za učenike 5.b razreda u Centru za djecu, mlade i obitelj

    U Centru za Djecu, mlade i obitelj održana je uspješna radionica na kojoj su sudjelovali učenici 5.b razreda, razrednica Nataša Čurić , pod vodstvom stručne suradnice Ive Bačurin. Radionica je bila fokusirana na razvijanje maštovitosti i kreativnosti među djecom, a kreativni pristup uključivao je stvaranje priče, povezivanje dijelova priče, oblikovanje scene ili skulpture te refleksiju.
Klikni opširnije za više informacija!

  :: opširnije :: 


objavio: Nataša Čurić  datum: 14. 11. 2023. 09:00

Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje

     Učenici 8.a razreda, s razrednicom Ivanom Zec, izradili su crteže i uredili školski pano povodom Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje koji će se obilježiti 18. studenog 2023.

  :: opširnije :: 


objavio: Ivana Zec  datum: 13. 11. 2023. 19:00

Posjet 5.a razreda Župi Navještenja BDM

     Učenici 5.a razreda naše škole, zajedno s vjeroučiteljicom Natašom Čurić i asistenticom u nastavi Ivanom Ćurić, proveli  su vrijeme u Župi Navještenja Blažene Djevice Marije, a dočekao ih je tamo bogoslov Filip Pranjić.

Klikni opširnije za više informacija!

 
  :: opširnije :: 


objavio: Nataša Čurić  datum: 9. 11. 2023. 20:00

Gost na satu vjeronauka: Pisac Neven Drozdek

     Neven Drozdek, poznati pisac i autor više književnih djela, posjetio je Osnovnu školu Eugena Kvaternika kako bi održao zanimljivu prezentaciju o hrvatskim velikanima i svetima te istaknuo važnost čitanja i pisanja. U učionici broj 7 dočekali su ga učenici 7.a i 7.b razreda i učenik 5.b razreda te vjeroučiteljica Nataša Čurić.
Klikni
opširnije za više informacija!

  :: opširnije :: 


objavio: Nataša Čurić  datum: 2. 11. 2023. 18:00

Posjet 4.a razreda Župi Navještenja BDM

    Učenici 4. a razreda naše škole imali su priliku posjetiti Župu Navještenja Blažene Djevice Marije u sklopu terenske nastave iz vjeronauka. U pratnji  učenicima je bila vjeroučiteljica Nataša Čurić.

Klikni opširnije za više informacija!

  :: opširnije :: 


objavio: Nataša Čurić  datum: 24. 10. 2023. 16:10

Dan kruha u PŠ Lukavec

    U petak, 13. listopada 2023. godine, u Područnoj školi Lukavec održana je svečanost povodom Dana kruha. U sklopu proslave, učenici su priredili sa svojim učiteljicama niz zanimljivih nastupa.

Klikni opširnije za više informacija!

  :: opširnije :: 


objavio: Nataša Čurić  datum: 13. 10. 2023. 16:00

Posjet Islamskom centru

    Učenici  5.c i 5.d naše škole, u srijedu 11.10., posjetili su Islamski centar i džamiju. Naš domaćin bio je zamjenik glavnog imama Mersad Kreštić koji je i vjeroučitelj islamskog vjeronauka zadužen i za Veliku Goricu. 

  :: opširnije :: 


objavio: Martina Filipović  datum: 12. 10. 2023. 11:48

Dan kruha i zahvalnosti u našoj Školi

    Dana 12. listopada, učenici razredne nastave 1. turnusa sa svojim su učiteljicama i vjeroučiteljicom obilježili Dan kruha i zahvalnosti prigodnom priredbom u sportskoj dvorani. Svaki je razred donio svoju košaru s kruhovima i kolačima koje je blagoslovio župni vikar Antonio Kovačić župe Navještenja Blažene Djevice Marije.

 

  :: opširnije :: 


objavio: Ivana Zec  datum: 12. 10. 2023. 11:00

Posjet Muzeju čokolade- 5.b

    Učenici 5.b razeda posjetili su Muzej čokolade u pratnji razrednice Nataše Čurić i profesorice Njemačkog jezika Martine Matezović- Biškup. Uživali su u razgledavanju muzeja uz stručno vodstvo. Saznali su sve o nastanku i povijesti čokolade, a najviše im se svidjela degustacija nekoliko vrsta čokolade.

  :: opširnije :: 


objavio: Nataša Čurić  datum: 26. 9. 2023. 17:22

Vjeronaučna skupina

Vjeronaučna skupina
Drugi susret: 5. listopada 2023. u 13.10.

  :: opširnije :: 


objavio: Nataša Čurić  datum: 20. 9. 2023. 14:33
» Arhiva naših vijesti    
 


TražilicaRaspored autobusa

Raspored zvona

     


Informacije

Jelovnici

 


Vijeće učenika


Daroviti/ Zadruga

 


Moto i vizija škole

    


Projekti

Projekt Drvokod


Popis udžbenika

Školski list


Brojač posjeta
Ispis statistike od 15. 1. 2010.

Ukupno: 1201863
Ovaj mjesec: 5574
Ovaj tjedan: 1959
Danas: 545
preskoči na navigaciju