preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
 
Eugen Kvaternik
Natjecanja

Knjižnica

Oznaka eSafety

Vijesti

Na Dan darovitih učenika posjetio nas je poznati meteorolog Zoran Vakula

Dan darovitih učenika obilježava se 21. ožujka. Sve skupine darovitih učenika od 4. do 8. razreda sa svojim voditeljicama okupile su se na taj dan u školskoj knjižici i u školskom atriju na susretu s poznatim meteorologom Zoranom Vakulom. Gospodin Vakula predstavio nam je svoje slikovnice, uputio nas u tajne meteorologije i vremenskih prilika i neprilika, a učenici su s izuzetnom pažnjom sve pratili i postavljali bezbroj pitanja. 

       

/upload/os-ekvaternika-velikagorica/images/newsimg/13398/File/web%20(3).pdf

Dojmovi sa susreta pod opširnije.


Leo Hudina:
Prošli tjedan imali smo priliku upoznati Zorana Vakulu, meteorologa i poznatu ličnost. Drago mi je što sam ga upoznao. Napravio je učenje vrlo zabavnim i uključio nas u svoje predavanje. Naučio sam nove stvari, kao što su KUMULONIBUS. To je ogroman oblak koji u sebi sadrži kišu i grmljavinu. Naučio sam i kako nastaju duge.  Vrijeme na susretu mi je brzo prošlo i nadam se da ću gospodina Vakulu ponovno sresti.
 
Maja Kovač:
Na Međunarodni dan darovitih učenika u posjet nam je došao poznati hrvatski meteorolog Zoran Vakula. Prvo smo se fotografirali, a onda sjeli i počeli mu postavljati pitanja. Njegovi odgovori bili su vrlo opširni te smo naučili mnogo toga. Saznali smo kako se odlučio za posao meteorologa i njegova priča bila je vrlo zanimljiva. Pokazao nam je svoje slikovnice te ih uzimao kao primjer za od-govaranje na neka pitanja. Kada je došao red da on počne ispitivati mi smo mu spretno odgovarali. Svi ćemo pamtiti taj susret.


Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Administrator   datum: 22. 3. 2024.

TražilicaRaspored autobusa

Raspored zvona

     


Informacije

Jelovnici

 


Vijeće učenika


Daroviti/ Zadruga

 


Moto i vizija škole

    


Projekti

Projekt Drvokod


Popis udžbenika

Školski list


Brojač posjeta
Ispis statistike od 15. 1. 2010.

Ukupno: 1203233
Ovaj mjesec: 6944
Ovaj tjedan: 3329
Danas: 70
preskoči na navigaciju