preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
 
Eugen Kvaternik
Natjecanja

Knjižnica

Oznaka eSafety

Projekti Vijeća učenika

PROJEKT: Što sve mogu u svom gradu? Prezentacija projekta

      U srijedu, 11. listopada 2023. godine u Gradskoj vijećnici u sklopu obilježavanja Dječjeg tjedna održana je prezentacija projekata koji su nastali u suradnji Vijeća učenika škola, Dječjeg gradskog vijeća, Centra za djecu mlade i obitelj i Grada. Naša škola je prezentirala projekt na temu ,, Što sve mogu u svom gradu?'' kojeg je provodilo Vijeće učenika. Projekt su prezentirale učenice Gita Ćosić i Korina Hasija,  a voditeljica projekta je bila vjeroučiteljica Nataša Čurić. U pratnji učenicima je bila i pedagoginja Jasmina Rudić, a od drugih vijećnika bili su tu predsjednica Vijeća učenika OŠ Eugena Kvaternika Lara Krajačić, zamjenica predsjednice Vijeća učenika OŠ Eugena Kvaternika Nikolina Kušević te vijećnici Gabriel Batur, Juraj Haraminčić i Jakov Galović.


 

     Okupljanje predstavnika škola je započelo već oko 11 sati. Učenici su u pratnji voditelja pripremali svoja izlaganja. Projekte je izlagalo ukupno 7 škola različite tematike. 

 

      Cilj projekta kojeg su prezentirali naši učenici bio je istražiti različite institucije i organizacije u gradu Velika Gorica, razumjeti njihovu ulogu u razvoju grada i dobrobiti građana, te potaknuti jačanje participacije učenika u lokalnoj zajednici. Učenici su kroz aktivnosti dobili mogućnost dubljeg razumijevanja načina na koji grad funkcionira.

 

   Kao rezultat provedbe projekta nastao je niz članaka na mrežnoj stranici naše škole:  http://os-ekvaternika-velikagorica.skole.hr/roditelji/roditeljski/projekti_vije_e_u_enika

     Osim toga izrađena je i tiskana brošura u kojoj je projekt opisan, kao i plakat koji se nalaze u prilogu ovog članka.
    Uz to, ostaje nam i mrežna stranica koja je nastala za potrebe prezentacije, a ostaje trajno kao dostupan informativni materijal za školu. Dostupna je na sljedećoj poveznici:  https://app.emaze.com/@ALLOWFWLZ/u-svom-gradu i ispod ovog teksta. 

 


Priloženi dokumenti:
BROSURA_STO_SVE_MOGU.pdf (11.10 MB)
PLAKAT_STO_SVE_MOGU.pdf (10.46 MB)

Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Nataša Čurić   datum: 12. 10. 2023.

TražilicaRaspored autobusa

Raspored zvona

     


Informacije

Jelovnici

 


Vijeće učenika


Daroviti/ Zadruga

 


Moto i vizija škole

    


Projekti

Projekt Drvokod


Popis udžbenika

Školski list


Brojač posjeta
Ispis statistike od 15. 1. 2010.

Ukupno: 1192516
Ovaj mjesec: 7409
Ovaj tjedan: 838
Danas: 423
preskoči na navigaciju