preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
 
Eugen Kvaternik
Natjecanja

Knjižnica

Oznaka eSafety

Popis udžbenika

Popis udžbenika, udžbenika za učenike s primjerenim programom te dodatnih obrazovnih materijala za školsku godinu 2022./2023.

U skladu sa Zakonom o udžbenicima i drugim obrazovnim materijalima za osnovnu i srednju školu, OŠ Eugena Kvaternika objavljuje Popis odabranih udžbenika i dodatnih obrazovnih materijala koji će se koristiti u školskoj 2022./2023. godini.

Učenici će prvog dana nastave zadužiti udžbenike (za redovni, izborni i primjereni program). Tada će preuzeti i radne bilježnice i druge u popisu navedene obrazovne materijale za redovne predmete

Ministarstvo znanosti i obrazovanja financira dokup starih i nabavu novoodabranih udžbenika, a Škola provodi postupak nabave. 

Radne bilježnice za redovni program, kutije za Tehničku kulturu i Prirodu te radne bilježnice za primjereni program i ove će godine financirati Grad Velika Gorica, a Škola provodi postupak nabave. 

Roditelji kupuju pribor, bilježnice, omote, geografski atlas za 5. razred, radne bilježnice za izborne predmete, a za sve ostalo najbolje je da pričekaju početak nastave kad će dobiti detaljne upute od razrednih i predmetnih učitelja.

 
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Administrator   datum: 27. 6. 2022.

TražilicaRaspored autobusa

Raspored zvona

     


Informacije

Jelovnici

 


Vijeće učenika


Daroviti/ Zadruga

 


Moto i vizija škole

    


Projekti

Projekt Drvokod


Popis udžbenika

Školski list


Brojač posjeta
Ispis statistike od 15. 1. 2010.

Ukupno: 1192536
Ovaj mjesec: 7429
Ovaj tjedan: 858
Danas: 443
preskoči na navigaciju