preskoči na sadržaj
Vijesti iz škole

Aktivnosti Prevencije i edukacije ove školske godine dio eTwinning projekta!

Učenici sedmog razreda, potencijalno daroviti učenici predmetne nastave i učenici 4.c razrednog odjela (uz podršku učiteljice Anje Radočaj) naše škole pod vodstvom školske psihologinje Gordane Novković Poje u vrijeme nastave na daljinu poslali su poruke podrške vršnjacima naše škole, a njihove poruke bile su i dio međunarodnog eTwinning projekta "Be a responsible citizen - fight COVID-19", koji je pokrenula i vodila naša učiteljica informatike, Dalia Kager. Projekt je trajao od ožujka do kraja lipnja 2020.godine.

Ovim projektom željeli smo istaknuti važnost odgovornog ponašanja tijekom trajanja pandemije virusa SARS-COV-2. Budući da se nastava izvodila online, željeli smo skrenuti pažnju na pravilne načine zaštite od virusa, podučiti djecu kako doći do provjerenih informacija o bolesti te smo izrađivali digitalne materijale koji će pomoći u edukaciji drugih.

Željeli smo unaprijediti socioemocionalni razvoj i zaštitu fizičkog zdravlja djece i mladih u vrijeme COVID-19 pandemije; pružiti ideje, podršku i poticaj vršnjacima u ovim izvanrednim životnim okolnostima te doprinijeti razvoju osobnog osjećaja korisnosti u zahtjevnim životnim okolnostima.

Evo i poruka učenika u ovom dokumentu.

Tu su i drugi dokumenti iz projekta - Odgovorno ponašanje i Potencijalno daroviti učenici.
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Dalia Kager   datum: 15. 7. 2020.

 


 


 


 


Raspored autobusa

Tražilica

Informacije

Popis udžbenika

Školski list

Šaljite priloge za

novi 31. broj


Moto i vizija škole

    


Brojač posjeta
Ispis statistike od 15. 1. 2010.

Ukupno: 875443
Ovaj mjesec: 577
Ovaj tjedan: 494
Danas: 36
preskoči na navigaciju